Workshops lenen zich bij uitstek om op interactieve en dynamische manier nieuwe kennis en ervaring te integreren. Regelmatig organiseert Keep it Simperl workshops rond een waaier aan thema’s en vanuit verschillende technieken. Je kan me ook contacteren om een op maat gemaakte workshop aan te bieden.

Geplande workshops

Keep It Simperl - Workshop speels verbinden en loslaten

Zaterdag 15 februari van 10u tot 14u en zondag 16 februari 2020 van 10u tot 14u.

Aan de oppervlakte

Het is speeltijd: we focussen op verwondering, ontdekking en de uitdagingen die een nieuwe, ongekende situatie met zich meebrengt.
Samen bewegen we ‘in and out of tune’, op zoek naar het ritme in onze lichamen en de sensaties die dit met zich meebrengt. We leven ons in en worden ons gewaar hoe ons lijf in direct verband staat met onze emotionele huishouding en vice versa.

Dieper

We verbinden ons door ritmisch samenspel, aanrakingen, of net door een zee aan afstand. We onderzoeken in deze workshop hoe we met elkaar in relatie gaan, wat onze blauwdruk is en proberen nieuwe manieren uit. Speels en vol beweging maken we een tocht doorheen onze levensloop, gaan we op zoek waar we op vastlopen en wat we vasthouden. We boren nieuwe inzichten en manieren aan om ons speels te verbinden en los te laten.

Keep It Simperl 01/04/2020 Keep It Simperl