Workshops lenen zich bij uitstek om op interactieve en dynamische manier nieuwe kennis en ervaring te integreren. Regelmatig organiseert Keep it Simperl workshops rond een waaier aan thema’s en vanuit verschillende technieken. Je kan me ook contacteren om een op maat gemaakte workshop aan te bieden.

Geplande workshops

Keep It Simperl - Workshop: Over spanning en ontspanning

Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 van 9u30 tot 13u00.

Workshop ‘Wat je lichaam al weet’ – Bewegings- en danstherapie

Over spanning en ontspanning, en alles ertussenin

Via beweging, dans en samenspel onderzoeken we deze keer wat spanning voor jou betekent. Wat spanning geeft en wat je hierin belemmert en helpt. In de tegengestelde beweging zoeken we de ontspanning op en exploreren we ook hoe ontspanning voor je werkt of niet werkt.

Deze versie van ‘Wat je lichaam al weet’ focust zich op de onbewuste kennis van je lichaam over het samenspel van fysische mechanismen en psychische mechanismen. Er wordt extra aandacht gegeven aan tools die je kan meenemen buiten de sessie. Spanning en ontspanning zijn krachtige tools om dicht bij jezelf te komen. Tegelijk is het soms een moeilijk evenwicht of zelfs ziekmakend om in één van beide polen van het continuüm te blijven hangen.

Keep It Simperl 09/22/2023 Keep It Simperl

Workshops bewegings- en danstherapie in de pijplijn

 • Februari 2024
  Wat het lichaam al weet – relatietherapie in beweging
  Koppels worden uitgenodigd om in en vanuit beweging hun eigen dynamieken en unieke samenspel in kaart te krijgen.
   
 • Maart 2024
  Wat het lichaam al weet – over vallen en opstaan
   
 • Mei 2024
  Wat het lichaam al weet – Relatietherapie in beweging
  Koppels worden uitgenodigd om vanuit beweging elkaar (terug) te vinden. Lin en Daniël, 2 state of the art tangoleraren en partners, vervoegen ons om thema's als 'volgen' en 'sturen' (Esther Perel) vorm te geven.
   

Meer informatie volgt!