Workshops aanbod

Een greep uit het aanbod:

‘Wat je lichaam al weet’

Deze workshop laat je kennismaken met de basisprincipes van danstherapie. Via spiegelen, verbinden en samenspel gaat de aandacht naar je sensaties, impulsen en de verschuivingen van energie in je lichaam. Je duikt in je non-verbale wereld en richt je op je lijfelijk gewaar zijn. Door de focus te leggen op de wisselwerking tussen beweging en beleving breng ik je innerlijk in beweging en in contact met jezelf.

Er ontstaat hierdoor een deugddoend proces waardoor er rust, ontspanning, innerlijke kracht en ook de ervaring van vitaliteit kan ontstaan.

Deze workshop staat open voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en ervaren. Het is bij uitstek een aanrader voor personen die veel piekeren en zorgelijk zijn.

Danservaring is niet vereist.

Relatietherapie ‘in motion’

Deze workshop is bedoeld voor koppels die op een speelse manier en doorheen simpele bewegingsopdrachten een nieuwe kijk willen krijgen op hun relatie. De verschillende oefeningen zijn gebaseerd op danstherapeutische technieken en op technieken uit Emotion Focussed Therapy, inzichten van John Gottman, David Schnarch, Esther Perel.

Deze workshop staat open voor elk koppel dat zijn relatie een boost wenst te geven, nieuwe inzichten wenst te verwerven of een aangekoekt proces nieuw leven wil inblazen.

Danservaring is niet vereist.

‘Uit je hoofd, in je lichaam’

Deze workshop richt zich op ieder van ons die neiging heeft om veel of enkel in zijn of haar hoofd te wonen. Het doel van deze workshop is niet alleen om uit je hoofd te raken maar vooral om jezelf helemaal – van kruin tot kleine teen – aanwezig te voelen. De kracht van in het moment jezelf helemaal te kunnen ervaren, is immers een sterk tegengif voor overspanning, stress en burn-out.

Deze workshop staat open voor iedereen die zichzelf ten volle wil beleven.

Danservaring is niet vereist.

Keep It Simperl 11/21/2017 Keep It Simperl