Aanbod voor particulieren

Keep It Simperl Therapie aanbod voor particulieren

Keep it Simperl
Hou het simpel : u bent de expert, ik ben de begeleider en katalysator

 

Het leven is niet probleemloos en soms loop je vast.

Vroegere en huidige gedragspatronen voldoen niet meer en tegelijk weet je niet hoe je het nu wel kan aanpakken. In therapie begeleid ik je naar eigen inzichten en gedragspatronen. Ik ben ervan overtuigd dat elk van ons expert is van zichzelf en het zaak is om je aan te leren deze expertise over jezelf te herwinnen. Dergelijke aanpak zorgt voor diepe inzichten en vaak ook snelle resultaten.

Je persoonlijke levensloop en historiek is uiteraard van belang om zicht te krijgen waarop je vastloopt. Niettemin is het niet de bedoeling om eindeloos speur- en spitwerk te doen, en via analyse tot begrip te komen waarom je bent vastgelopen. Hoe je bent vastgelopen en dit te kunnen ervaren doorheen de therapie geeft een krachtige, vaak herstellende ervaring.

Wanneer je dit voldoende geïntegreerd hebt kan je dat ook buiten de veilige ruimte van de therapie gaan uitproberen. Eens je opnieuw de vrijheid ervaart om gepast en met respect voor jezelf in het leven te staan, kan je van een succesvolle therapie spreken.

Mijn kracht om jou te begeleiden ligt in mijn rijke, professionele ervaring, mijn grote liefde en nieuwsgierigheid voor het leven en mensen, alsook mijn vermogen tot verbinding, begrip en persoonlijke zorg en aandacht.

In mijn gezellige praktijkruimte verwelkom ik u graag en ga ik na een eerste, grondig gesprek (meestal intake genoemd) met je aan de slag.

Keep It Simperl 11/21/2017 Keep It Simperl